Regulament server

In jos

Regulament server

Mesaj Scris de Emanuel1054 la data de Sam Iun 17, 2017 10:36 pm

Acest regulament este obligatoriu pentru toata lumea,si trebuie luat la cunostinta incepand cu 17.06.2017.

Regulament JUCATOR:

Pe scurt: Jucatorul nu are voie sa obtina nici un avantaj incorect fata de ceilalti jucatori si nu are voie sa execute nici o actiune care sa-i deranjeze pe ceilalti de pe server,sub nici o forma.
- Nu aveti voie sa faceti reclama. Daca reclama este facuta in mod abuziv, deranjator se pedepseste cu banip global.
- Nu aveti voie sa scrieti cu CAPS LOCK prea multe cuvinte.Va intelegem la 1-2 maxim 3 cuvinte scrise cu caps cu intentie, dar mai departe se pedepseste cu mute 10 minute.
- Nu aveti voie sa folositi orice fel de hack/mod/cod/tool ce poate favora jocul, inclusiv mod-uri precum Laby Mod si Skull Project, singurul mod permis fiind Optifine. Incalcarea acestei reguli duce la tempban 10 zile global.
- Nu aveti voie sa faceti "Ban Avoid" adica sa intrati imediat cu un alt cont dupa ce ati fost prins cu hack sau cu un alt mod nepermis.Se pedepseste cu tempban 12 ore.
- Nu aveti voie sa aveti mai mult de 3 conturi, daca aveti prieteni/frati/verisori/alte rude care joaca pe acelasi IP, va rugam sa ne anuntati la sectiunea [Cereri Multi-Account]. Cine nu face asta, va primi banip global.
- Nu aveti voie sa faceti pvp log out, adica iesirea de pe server in timpul luptei (exista combattag)
- Nu aveti voie sa amenintati/jigniti/injurati/certati pe chat public, cat nici pe privat sau pe factions chat. Abaterea de la aceasta regula duce la mute 15 minute. Daca injurati un membru staff, primiti mute o zi.
- Comanda /helpop trebuie sa fie folosita doar pentru a raporta codati sau pentru a pune intrebari legate de joc/server. Caps-ul, Offtopic-ul, Spam-ul si injuratul pe /helpop sunt sanctionate cu warn care este activ 7 zile. La 4 warn-uri active, veti primi tempban global timp de o zi.
- Raportarea codatilor trebuie sa fie facuta doar pe /helpop, pentru ca staff-ul sa poata avea sanse mai mari in a-l sanctiona pe respectiv. Cine raporteaza codatii pe chat-ul global risca sa primeasca warn.
- Nu aveti voie pe serverul de creative cu enderdragon egg/sisteme de redstone care pot cauza lag
- Nu aveti voie sa faceti team cu hackeri. Pedeapsa este tempban global timp de 2 zile.
- Nu aveti voie sa cereti iteme de la SUPREME/LEGEND/ADMINI/OPERATORI. Sanctiunea este mute 10 minute.
- Nu aveti voie sa dati acces unui CREATIVE sa va dropeze iteme sau sa va puna iteme in chest, in momentul in care ati vazut ca da iteme, sunteti bine veniti sa il raportati. Daca sunteti prinsi cu iteme din gamemode 1, veti primi tempban 2 zile.
- Nu aveti voie sa va dati /sethome pe protectia/in casa/gradina altui player (fara acordul acestuia). Daca aveti plangere de la un player ca ati dat sethome la el pentru a va favoriza, veti fi penalizati. De-asemenea sethome-ul pus in apropierea protectia lui si care are scopul de a omori/chinui jucatorul sunt interzise si se pedepsesc ca si cand ar fi pe protectie.
- Nu aveti voie sa cereti grade pe server, aveti retele de socializare unde puteti discuta.Puteti optine grad doar donand sau facand cerere de helper.
- Nu aveti voie sa va folositi de bug-uri pentru a va favoriza jocul, nu conteaza ca este de la server sau de la joc, tot bug ramane.(tempban 4 zile). Singura exceptie este bug-ul cu perla, pentru care se acorda tempban 12 ore.
- Nu aveti voie sa cereti celor cu grad de Supreme/LegendAdmin/Operator sau celor care au acces la gamemode creative sa va ajute cu constructii, este server hard si trebuie sa va chinuiti, si pe bune, stricati farmecul jocului.
- Nu aveti voie sa faci spam de nici un fel (nici scris, nici afk nici pe factions cu /f open /f close sau cu f tag). Spam-ul in chat este sanctionat cu mute 15 minute, iar cel cu /f open, /f close si /f tag cu /warn.
- Team-ul pe skywars solo este interzis, sanctiunea este de tempban 12 ore. De asemenea, se acorda aceeasi pedeapsa pentru cross team-ul pe skywars team.
- Daca sunteti prinsi folosind tweak-ul cu ip-ul dinamic, vi se pot sterge casele, protectiile, factiunile, statisticile, etc.

Regulament VIP:
- Tinand cont ca acest grad are acces la /afk NU are voie sa spameze cu aceasta comanda, deranjand jucatorii.
- Nu aveti voie sa folositi kick in mod abuziv, nu conteaza ca respectivul are hack, ca v-a injurat, etc. Fara un motiv prevazut la [Utilizare Comenzi] de la sectiunea Anunturi, nu aveti voie sa dati kick.
- Nu aveti voie sa folositi mute in mod abuziv, nu conteaza ca respectivul a scris ca vrea mute sau ca sunteti suparati pe el. Fara un motiv prevazut la [Utilizare Comenzi] de la sectiunea Anunturi, nu aveti voie sa dati mute.
- Nu aveti voie sa va folositi de helpop in mod abuziv. Off-topicul acolo este permis, dar in limite normale, fara spam, fara caps, fara injuraturi. Acestea sunt pedepsite cu warn 4/10 (injuraturile) sau /warn
- Nu aveti voie sa va folositi de /fly in mod abuziv, aceste abuzuri incluzand folosirea fly-ului pentru a farma block-uri valoroase pe Survival, cautarea biome-urilor rare, folosirea fly-ului pe SkyWars pentru a usura deplasarea, sa va faceti iteme pe SkyPvP sau sa gasiti jucatori pe Survival.

Regulament VIP+:
- Trebuie sa respectati absolut TOATE regulile de la VIP, inclusiv JUCATORI, plus:
- Nu aveti voie sa dati jail in mod abuziv, nu conteaza ca respectivul v-a injurat sau ca asa vreti voi. Fara un motiv prevazut la [Utilizare Comenzi] de la sectiunea Anunturi, nu aveti voie sa dati jail. De asemenea, jail-ul folosit pentru a scapa din combat este, de asemenea, aspru pedepsit.
- Sunt interzise abuzurile de comanda /tempban, oricare ar fi acestea.
- Nu aveti voie sa va folositi de /invsee intr-un fel care ar dezavantaja un jucator.

Regulament ULTRA:
- Trebuie sa respectati absolut TOATE regulile TUTUROR gradelor de mai sus, la care se adauga:
- Nu aveti voie sa folositi Gamemode 1 abuziv pe Survival, aici intrand abuzurile de constructie in folosul altor jucatori, dat de iteme din GM, vandut de iteme din GM, folosirea acestora la PvP, imprastierea acestora pe server, precum si folosirea comenzii GM pentru a scapa din combat.
- Este strict interzisa folosirea comenzii /god pentru a va favoriza in orice fel fata de alti jucatori.
- Nu aveti voie sa va dati /tp in mod abuziv,fara acordul jucatorului.GRADELE DONATOARE NU AU TREABA CU HACKERII,ASA CA SCUZA ASTA NU FUNCTIONEAZA.

Regulament LEGEND:
- Trebuie sa respectati absolut TOATE regulile TUTUROR gradelor de mai sus, la care se adauga:
- Nu aveti voie sa dati Ban/Banip in mod abuziv, nu conteaza ca respectivul v-a injurat sau ca asa vreti voi. Fara un motiv prevazut la [Utilizare Comenzi] de la sectiunea Anunturi nu aveti voie sa dati Ban/Banip.
- Nu aveti voie sa abuzati de seen pentru a vedea coordonatele sau ip-ul in alte scopuri care nu tin de server.
- Nu aveti voie sa dati Unban/Unbanip in mod abuziv, nu conteaza ca respectivul e prietenul vostru sau ca el sustine ca a primit ban degeaba. Daca respectivul nu are cerere de unban care sa fi fost acceptata, nu aveti voie sa dati Unban/Unbanip.

Regulament BUILDER:
- Regulamentul acestora este instituit in interiorul sectiunii de BUILD de catre operatorii de acolo.
- Builderii de pe sectiunea Survival nu au dreptul sa treaca de pe o regiune cu GM1 pe regiunea global detinand iteme din Gamemode 1, nu au voie sa duca jucatori in acea regiune in caz ca un operator a uitat sa treaca flag-ul entry deny. Nu aveti voie sa va folositi de iteme din GM1 in constructiile care nu privesc server-ul si aveti obligatia de a va subordona operatorilor care va reprezinta.

Regulament HELPER :
- Trebuie sa respectati absolut TOATE regulile de la JUCATORI si ULTRA plus:
- Aveti obligatia de a ajuta jucatorii cand acestia au nelamuriri cu privire la joc/server.
- De asemenea, este de datoria voastra sa va ocupati de chat, aplicand sanctiunile prevazute in topicul [Utilizare Comenzi] de la sectiunea Anunturi.
- Daca sunteti inactivi pe o sectiune cel putin 5 zile si nu anuntati acest lucru, riscati sa primiti remove. (Down in cazul celor cu grad de la Moderator in sus)
- La subpunctul de la cererea de grad trebuie folosita neaparat propozitia: Am citit regulamentul, l-am luat la cunostinta si sunt gata sa-l aplic si sa ii asigur bunastarea.

Regulament MODERATOR:
- Trebuie sa respectati absolut TOATE regulile de mai sus plus:
- Nu aveti voie sa abuzati de nici o comanda, nici de butoanele speciale implementate la warp staff.
- Nu aveti voie sa dati jail fara un motiv bine stabilit + trebuie sa aveti dovezi in cazul in care respectivul player face cerere de unjail.
- In cazul in care i-ati dat /Tempban unui jucator si acesta face cerere de unban, aveti obligatia de a prezenta dovada in 24 de ore. Abaterea de la aceasta regula, fara un motiv bine stabilit, atrage dupa sine sanctionarea respectivului cu 5/10 avertismente.

Regulament SUPERVIZOR:
- Trebuie sa respectati absolut TOATE regulile de mai sus,plus:
- Nu aveti voie sa dati ban fara motiv si dovada.
- Nu aveti voie sa dati banip fara motiv si dovada.
- Nu aveti voie sa dati Unban/Unbanip in mod abuziv, nu conteaza ca respectivul e prietenul vostru sau ca el sustine ca a primit ban degeaba. Daca respectivul nu are cerere de unban care sa fi fost acceptata, nu aveti voie sa dati Unban/Unbanip.

Regulament ADMIN :
- Trebuie sa respectati absolut TOATE regulile de mai sus, plus:
- Nu aveti voie sa abuzati de comanda /endersee.
- Nu aveti voie sa va folositi de /tpo pentru a va teleporta la un operator fara ca acesta sa fie de acord.
- In cazul in care aveti acces la zonele de control ale warp-urilor pentru event-uri, nu aveti voie sa organizati niciun fel de event.
- Nu aveti voie sa abuzati de comanda /GM.

Regulament OPERATOR:
- Trebuie sa respectati absolut TOATE regulile de mai sus, plus:
- Nu aveti voie sa dati OP ABSOLUT NIMANUI, doar in cazurile in care aveti nevoie de ajutor din partea builder-ilor.
- Nu aveti voie sa scoateti grade, decat in cazul in care respectivul este inactiv de 5 zile si nu a anuntat acest lucru. Nu aveti voie sa dati grade, decat in cazul in care un Operator Global v-a confirmat faptul ca respectivul trebuie sa aiba acel grad, sau daca acea persoana a postat cerere de recuperare si a fost acceptata.
- Operatorii Sectionali au obligatia de a se subordona celor globali.

Niciun grad nu are voie sa se foloseasca de functie in defavoarea jucatorilor, folosind orice tip de comanda. Aceste obiceiuri nu sunt permise. Orice dezavantaj adus jucatorilor in mod evident si abuziv este aspru pedepsit. Daca am uitat vreun abuz aici, dar care totusi incalca drepturile jucatorilor, acestea sunt pedepsite.

Pentru cei care se folosesc de ./ban si ./ban-ip in cazul cererilor de unban sau ale reclamatiilor trebuie sa prezentati dovada in 24 de ore sau riscati warn-uri dupa cum prevede tabelul respectiv. In cazul in care un Operator (sectional/global) va cere dovada pentu unul din ban-urile acordate, sunteti nevoiti sa prezentati dovada, altfel veti fi sanctionati conform regulamentului.
Doar gradele MAI MARI de Moderator pot da verdict la cererile de unban, la reclamatiile multi-account si reclama si pot vota la cererile de Helper.
La reclamatiile hackeri pot da verdict doar cei care au acces la /Tempban, inclusiv donatorii. Sectiunea PROPUNERI este singura unde oricine poate vota, inclusiv jucatorii.
In cazul in care filmati o persoana cu anti-knockback care sta pe loc si nu reactioneaza inapoi, va rugam sa verificati ping-ul persoane respective. Daca ping-ul este mai mare de 150, persoana respectiva nu are anti-knockback ci lag.
avatar
Emanuel1054
Admin

Mesaje : 5
Data de înscriere : 17/06/2017

Vezi profilul utilizatorului http://sky-network.hitforum.ro

Sus In jos

Re: Regulament server

Mesaj Scris de Emanuel1054 la data de Sam Iun 17, 2017 10:37 pm


avatar
Emanuel1054
Admin

Mesaje : 5
Data de înscriere : 17/06/2017

Vezi profilul utilizatorului http://sky-network.hitforum.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum